Farvel til coach Vlad

Træner Ruzicic vil blive savnet både på og udenfor banen.

Foto: Randers Cimbria

Basketholdet Randers Cimbria har mistet en central brik. Headcoach Vladimir Ruzicic har valgt at stoppe som træner med øjeblikkelig virkning. Det skriver holdet på deres facebookside.

- Det er med stor beklagelse, at vi må meddele, at headcoach Vladimir Ruzicic har valgt at stoppe som træner med øjeblikkelig virkning. Vladimir meddelte sin beslutning i fredags, og har brugt weekenden på at gøre sig klar til afrejse, står der på Randers Cimbrias facebookside.

På facebookopslaget står der desuden, at både spillere og frivillige i Randers Cimbria er kede af beslutningen, men at de samtidig har forståelse for serbiske Vladimir Ruzicics valg. Der må ikke være tvivl om, at hele situationen omkring klubben har påvirket alle involverede.

Læs også Ny træner til Randers Cimbria

Fratrædelsen kommer dog ikke som en overraskelse. Bestyrelsen har vidst, at Randers Cimbria har skulle have ny træner i omkring en måned.

- Jeg har været i dialog med Vladimir igennem en måned, og jeg vil sige, at der i virkeligheden er tale om en gensidig aftale. Det vil også sige, at vi har brugt noget tid på at finde hans afløser, siger bestyrelsesformand i Randers Cimbria Michael Nedergaard Jacobsen, der først mandag aften vil afsløre hvem, der tager pladsen som træner.

- Den nye træners opgave er først og fremmest, at vi skal overleve i ligaen, følger bestyrelsesformanden op.