Får stor check af kommunen

Oprykkerne scorer 300.000 kroner

Foto: Odder Kommune

Odder Håndbold sikrede sig tidligere i foråret oprykning til landets bedste række i herrehåndbold, og det bliver belønnet.

Derfor kunne holdet lade sig hylde på byens rådhus, hvor borgmesteren havde den store tegnebog fremme og gav klubben en check på 300.000 kroner.

- Det er første gang i klubbens - ja i Odders kommunes historie, at vi har et hold med på allerhøjeste niveau. Det er en fantastisk bedrift, siger borgmester Uffe Jensen (V) til Kommunens hjemmeside.

Se: Succes skal lokke folk til

Og han fortsætter med at kaste roser efter holdet.

- Enestående, at en lille kommune med knap 22.000 indbyggere, kan få et hold med i ligaen. I har vist, at en lille klub i kraft af vilje og talent kan spille med i toppen af Dansk Håndbold, siger Uffe Jensen.

Han mener, at deltagelsen i Håndboldligaen er en stor markedsføringsværdi for Kommunen, og at det derfor vil betyde, at Odder kommer endnu mere på landkortet.

Se: Odder dagen derpå

- Med oprykningen til ligaen har Økonomiudvalget besluttet at fordoble det markedsføringsbidrag, som I fik sidste år. Derfor overrækker jeg denne check 300.000 kroner på vegne af Økonomiudvalget, lyder begrundelsen fra Uffe Jensen.

Pengene kommer fra den særlige markedsføringspulje, der er afsat i budgettet. Bevilling sker på baggrund af en konkret vurdering af den markedsføringsværdi, som den ansøgende forening kan tilføre Odder Kommune.