Fanget efter overfald

Tre mænd angreb taxachauffør

Foto: Google Maps / filmcover

Tre mænd i alderen 19 - 20 år er blevet varetægtsfængslet frem til d. 17. december sigtet for forsøg på røveri mod en taxachauffør. Det sker efter intens eftersøgning efter de tre gerningsmænd.

Taxachaufføren blev overfaldet natten til lørdag kl. 01.52 foran et Fakta-supermarked på GL. Jennumvej i Randers. Her slog og sparkede gerningsmændene taxachaufførenslået og sparket i hovedet og på skulderen i et forsøg på at fratage ham dagens omsætning. To af mændene bar masker fra gyserfilmen "Scream":

- Taxachaufføren havde fået at vide, at han skulle hente en kunde foran supermarkedet, og her angriber de tre mænd ham altså og råber: "Giv os pengene!", fortæller politikommissær Mogens Brøndum fra Østjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se også: Taxachauffør overfaldet

Det lykkedes dog til sidst taxachaufføren at aktivere alarmknappen og køre fra stedet.

- Da vi fandt taxachaufføren havde han skader i baghovedet og mudder i ansigtet efter det meget alvorlige overfald, siger Mogens Brøndum.

Lokalpolitiet i Randers har siden overfaldet ledt efter de tre mænd, som det først lykkedes dem at finde frem til i går. Her blev mændene anholdt på to forskellige adresser i Randers.