Fandt skunk i skjult kælder

Politiet fandt skunklaboratorie under gulvlem

I en større politiaktion på Djursland, der også havde Skat og politiets specialpatrulje med, fandt politiet blandet andet et større skunklaboratorie.

Østjyllands Politi gennemførte torsdag en større aktion på Djursland. Her var færdselspolitiet, Skat og specialpatruljen også med.

Færdselspolitiet standsede godt 1.000 biler, hvoraf én blev taget for spirituskørsel, 12 kørte uden sele, 11 havde ikke kørekørt med og én havde slet ikke noget kørekort.

I Ørsted var udbyttet af mere alvorlig karakter. Her slog politiets specialpatrulje til mod en privat husejer, som de havde fået en ransagningskendelse på.

- Vi finder en skjult lem i gulvet inde i mandens stue, som fører ned til en kælder. Her ser vi et skunklaboratie med alt fra vækstlamper til blæsere og lamper. Vi fandt blandt andet flere joints, marihuana og 39 høstklare planter. De vejede i alt 8,9 kilo, siger politikommissær hos Østjyllands Politi, Mogens Brøndum, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Den 45-årige mand, som bor på adressen, var ikke hjemme, da specielstyrken slog til mod hans bopæl. Men efterfølgende har politiet fået kontakt til manden, som bliver sigtet.