Er Nyhuus udbrændt?

Der skal ske noget nyt, mener Venstre

21:18

1 af 2

Albuerne er spidse i kampen om at tilkæmpe sig borgmesterposten i Randers.

Venstre kalder på sin hjemmeside den siddende socialdemokratiske borgmester, Henning Jensen Nyhuus, for "udbrændt, gammel og træt".

I TV 2 | ØSTJYLLANDs direkte valgudsendelse onsdag aften uddyber partiets spidskandidat, Claus Omann Jensen, hvorfor han ønsker Nyhuus skiftet ud.

- Vi går til valg på at sige, at der skal ske noget nyt i Randers. Det er nye tider, det er nye tanker. Der skal noget dynamik ind i Randers, siger han.

Se: Din mening: Ny borgmester?

Henning Jensen Nyhuus tager afstand fra tonen i Venstres angreb.  Derudover afviser han, at han skulle være gammel og træt.

- Det kommer ikke bag på mig, når man kender deres polemik. Jeg ville nok have valgt nogle andre ord, men det er jo deres måde at udtale sig på. Sådan er politik

Føler du dig udbrændt, gammel og træt?

- Absolut ikke. Synes du, jeg ser sådan ud?

Se: Vild med rampelyset

Ifølge Beboerlisten på venstrefløjen er det dog stort set ét fedt, om det er Omann eller Nyhuus, der har borgmesterkæden om halsen:

- Realiteten er, at alle de store beslutninger i Randers er truffet i enighed mellem Socialdemokraterne og Venstre. I realiteten kunne de lige så godt danne ét parti, hvis de ellers kunne blive enige om personspørgsmålet, siger Beboerlistens spidskandidat, Bjarne Overmark.

Se mere i videoen øverst på siden.