Eniro lukker østjysk kontor

Flytter arbejdspladser væk

Foto: Google Maps

Medarbejderne hos Eniro i Aarhus må snart se sig om efter en anden arbejdplads.

I dag annoncerede Eniro Danmark A/S, at salgskontoret i Aarhus skal nedlægges og funktionerne i stedet skal flyttes til Viborg og København.

Se: Eniro vil flytte arbejdspladser

Planerne om flytning har været undervejs i længere tid, men de 58 berørte medarbejdere skal ikke frygte for deres arbejde.

Eniro oplyser, at virksomheden er i gang med at finde nye arbejdspladser til medarbejderne.

Nogle medarbejdere flytter med til Viborg og København, mens Eniro lige nu forsøger at skaffe arbejde til de resterende medarbejdere. På nuværende tidspunkt er der fundet stillinger i Aarhus-området til 15 medarbejdere.

- Jeg er utrolig glad for, at flere er interesserede i at flytte med til København. Herudover har det for os højeste prioritet at hjælpe de medarbejdere, der ikke fortsætter i Eniro, med hurtigst muligt at få et nyt job i Jylland. Det gør vi bl.a. ved at indrykke annoncer i dagblade, om at vores dygtige medarbejdere søger nye muligheder. Og så skal vi selvfølgelig udnytte den ekspertise, vi har i at skabe kontakt mellem folk, siger Stefan Kercza, administrerende direktør i Eniro Danmark A/S, i en pressemeddelelse.

Lukningen i Aarhus sker for at samle Eniros aktiviteter inden for telesalg på færre kontorer.