Elmar B. tror på hård modtagelse

Elmar Bjarnason har ingen forventninger om, at Randers FC-fansene vil tage pænt imod ham, når han skal tilbage på AutoC Park som AGF-spiller

01:07

1 af 2

Luis Figo og Michael Laudrup har mærket vreden fra tilhængerne, da de lavede det forbudte skifte mellem Real Madrid og Barcelona, og engelske Sol Campbell blev lagt for had af Tottenhams fans, da han skiftede til Arsenal.

Der er 'forbudte' klubskifter mange steder i Europa, og på den lidt mindre skala end de ovennævnte er skiftet mellem Randers FC og AGF.

Det har Elmar Bjarnason lavet.

- Jeg tænkte ikke så meget over det. Det var det bedste for mig, så jeg tænkte på mig selv. Jeg fik et fantastisk indtryk af AGF, og det føltes bare som det rigtige skifte på det tidspunkt, siger Elmar Bjarnason til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se: Havde ikke valgt AGF

Han er dog godt klar over, at det nok ikke bliver lutter rosende ord, som Randers FC-tilhængerne har til ham, når han skal spille på AutoC Park i AGF-trøjen.

- Det bliver nok ikke den mest hyggelige modtagelse. Men jeg er tilfreds med det, jeg fik lavet i Randers. Jeg gav mig altid 100 procent, og jeg håber, at de sætter pris på det. Men folk er nok ikke så tilfredse med mig der, siger Bjarnason.

Du kan høre et lidt længere interview med den nye AGF-spiller i videoen øverst i artiklen.