"Duncan": Jeg har det fint med presset

Den tidligere FC Midtjylland-angriber fortæller om klubskiftet til AGF

03:38

1 af 2

Selvom der på hans dåbsattest står, at han er født i København, så er Morten "Duncan" Rasmussen i manges øjne mest af alt en Aarhus-dreng.

Han har spillet i TST i Tilst og AGF i sine ungdomsår frem mod, at han som senior fik sin debut på AGF's førstehold i 2002. Her blev han indtil 2006, hvor Brøndby IF lokkede.

Nu er den 31-årige angriber så tilbage i den hvide trøje. Han er allerede på forhånd blevet udråbt som "frelser", men det er han vant til.

Duncan får AGF-comeback onsdag aften

Han fortæller i et interview med TV 2 | ØSTJYLLAND, at han langt fra lader sig skræmme af forventningspreset. For det største pres kommer fra ham selv.

- Jeg har det helt fint med, at der vil være pres på, siger Morten "Duncan" Rasmussen.

Tilbuddet om et klubskifte til AGF skete ifølge ham selv på det rigtige tidspunkt. Han spillede før i FC Midtjylland, hvor han var glad for at være og kan heller ikke præcist sætte en finger på, hvad der gjorde udslaget.

Selv afviser han, at det var konkurrencen mellem angrebs-profilerne i Midtjylland, som blev for meget, og at AGF ikke var den eneste mulighed.

- Jeg kunne da godt have valgt noget andet, siger han.

”Duncan”: Klar til at tage ansvar

Morten "Duncan" Rasmussen står noteret for 108 kampe for AGF i perioden fra 2002 til 2006.

Vores reporter Morten Sand har i denne uge fanget ham på AGFs træningslejr i Portugal. Du kan se interviewet i videoen øverst i artiklen, hvor "Duncan" blandt andet forholder sig til forventningspresset.