Død kvinde fundet i sandkasse

Politiet arbejder på at fastslå dødsårsagen

00:29

1 af 2

Retsmedicinere arbejder for at fastslå årsagen bag et mystisk dødsfald ved en boligblok i Randers.

Et lig af en 35-årig kvinde er onsdag morgen blevet fundet i et boligblokområde på Skelvangsvej i den nordlige del af byen.

Kvinden blev fundet livløs i en sandkasse liggende med hovedet nedad, oplyser Østjyllands Politi, som har afspærret hele området.

Det er ingen oplysninger om, hvad der ligger bag kvindens død - om der er tale om sygdom, ulykke, en forbrydelse eller en helt fjerde årsag.

Det arbejder kriminalteknisk afdeling og retsmedicinere nu med at finde ud af. Politiet har også sat et telt op over gerningssteder for at sikre spor.

- Vi er massivt deroppe med henblik på at få klarlagt dødsårsagen. Vi håber på, at retsmedicinerne kan komme med en konklusion i løbet af eftermiddagen, siger politikommissær Mogens Brøndum til Ritzau.

Politiet fik anmeldelsen om den livløse kvinde kort før klokken 9 onsdag morgen.

På nuværende tidspunkt er, at der ikke er ydre tegn på, at der har fundet en kriminel handling sted, tilføjer han. Der er tale om en kvinde midt i 30'erne, som nu skalobduceres, så politiet kan fastslå kvindens dødsårsag

- Vi afventer en obduktion af kvinden i morgen og ser, om den måske kan kaste nyt lys over sagen, siger Mogens Brøndum.

- Kvindens identitet er ikke 100 procents sikkerhed fastlagt, men vi har en formodning om, hvem hun er. Vi forventer, at vi får det endeligt fastlagt i løbet af eftermiddagen, tilføjer politikommissæren fra Østjyllands Politi.