Dobbelt-jubel: Silkeborg og Aarhus fik sejre

To østjyske håndboldhold vandt tætte opgør denne aften

Foto: Ole Nielsen

Stjernerne stod helt rigtigt på den østjyske håndbold-himmel for de to hold SK Aarhus og Silkeborg-Voel denne aften.

SK AArhus havde ellers statistikken imod sig, når det kom til at hente point på hjemmebane. Det blev der lavet om på torsdag aften, hvor de aarhusianske kvinder fik deres første hjemmebanesejr i ni kampe.

Holdet vandt 21-18 over Ringkøbing Håndbold. Vestjyderne kom ellers bedst fra start med en pauseføring på 11-9, men i anden halvleg kom SK Aarhus tilbage og indhentede det tabte - og mere til.

Vigtig sejr til SK Aarhus over bundholdet

Der var derfor endelig noget at glæde sig over for hjemmepublikummet i Vejlby-Risskov Hallen i Aarhus.

Også i Jysk Arena i Silkeborg klappede det ligesom det skulle, da Silkeborg-Voel mødte Team Esbjerg.

Fightervilje blev afgørende

Dermed fik de østjyske kvinder endelig revanche efter, at Esbjerg ellers var stærkest i det seneste opgør, hvor holdet vandt med otte mål, 31-23.

Silkeborg-Voel tog sikker sejr i Höör

Sådan blev det ikke i aften. Silkeborg-Voel kom tilbage og holdt modstanderen på afstand i en yderst tæt kamp, som endte 28-27 i østjydernes favør.

- Det er ret vildt det her, og helt fantastisk at vi vinder over Team Esbjerg. De har et stærkt hold, og på papiret bør vi jo ikke kunne vinde, men vi ville det bare så meget, og vi blev ved med at kæmpe og slås over hele banen, og det afgjorde kampen til vores fordel. Jeg er bare så glad lige nu, og jeg synes virkelig, at vi har lavet et stort resultat, siger Freja Cohrt til silkeborgvoel.dk.

SK Aarhus møder næste gang Viborg HK den 23. januar, mens Silkeborg-Voel kan forberede sig på et opgør mod FC Midtjylland den 22. januar.