Disse spillere har kontraktudløb til sommer

Ishak, Helenius, Aabech og Danny Olsen er nogle af de profiler, der kan være tabt for de østjyske klubber, når deres kontrakter udløber til sommer

Med ti dage tilbage af 2016 nærmer tidsfristen sig for, at fodboldklubberne skal have forlænget kontrakterne med deres spillere. 1. januar er de frie til at tale med andre klubber. 

I Randers kan klubben miste Mikael Ishak, der er nummer fire på Superligaens topscorerliste. I sommer var han skuffet over, at han ikke fik lov at skifte, men efter et forrygende efterår har han udtalt sig mere positivt om at blive i klubben. Ishaks landsmand og angrebsmakker, Viktor Lundberg samt forsvarsgeneral Mads Fenger er to andre, store profiler med kontraktudløb til sommer. 

Læs også Endnu en profil forlænger med SIF: Kan udvikle mig endnu mere

Silkeborgs målfarlige fyrtårn Nicklas Helenius har tidligere udtalt, at han ikke skal tilbage til AaB, når lejeaftalen med Silkeborg udløber til sommer, og efter forlængelser med Robert Skov og Davit Skhirtladze, ville det tegne godt for fremtiden, hvis Peter Sørensen kunne gøre aftalen med nordjyden permanent efter sommer.

AGF har hele ni spillere med udløb. Klubmanden Steffen Rasmussen og profiler som Danny Olsen, Elmar Bjarnason og lejesvenden Christopher Oikonomidis er blandt dem, der kan være fortid på Fredensvang. 

Læs også Her er brugernes østjyske drømmehold!

Endeligt udløber Kim Aabechs og målmand Niklas Dannevangs kontrakter med AC Horsens også. Og Bo Henriksen skal tage stilling til yderligere fem spillere, hvis kontrakt med horsensianerne løber ud til sommer.

Der kan naturligvis sagtens forlænges aftaler helt frem til kontraktudløb, men efter nytår kan andre interesserede altså byde ind med et tilbud, hvis de skulle være interesseret i den pågældende spiller.

Kontraktudløb sommer 2017

AC Horsens:
Lasse Kryger
Kim Aabech
Niklas Dannevang
Frederik Møller
Conor O'Brien
Mikkel Jespersen
Markus Bobjerg

AGF:
Steffen Rasmussen
Danny Olsen
Stephan Petersen
Alexander Juel Andersen
Elmar Bjarnason
Christopher Oikonomidis (på leje fra Lazio)
Oskar Buur
Emil Christensen
Jakob Florin Torp

Randers FC:
Viktor Lundberg
Mads Fenger
Mikael Ishak

Silkeborg IF:
Nicolaj Agger
Andreas Albers
Jens Rinke 
Emil Scheel
Nicklas Helenius (på leje fra AaB)