- Det er en gammel tradition

Åben for møde med flere østjyske folketingspolitikere

Borgmester Jacob Bundsgaard (S) vil gerne mødes med Hans Kristian Skibby (DF) og de andre østjyske folketingsmedlemmer, der er valgt uden for Aarhus.

Jacob Bundsgaard (S) har kun valgt at invitere 12 ud af 24 folketingsmedlemmer fra Østjylland til et møde på Christiansborg i morgen, men det er ikke sket i ond tro, siger han til TV 2 | ØSTJYLLAND:

- Det er en gammel tradition, hvor vi fra tid til anden inviterer folketingsmedlemmer, der er valgt i Aarhus eller bosat i Aarhus, til et møde. Denne gang har vi så valgt at holde i det i København, siger borgmester Jacob Bundsgaard (S).

Dansk Folkepartis Hans Kristian Skibby (DF) kritiserede i dag Aarhus Kommunes fravalg af de andre østjyske folketingsmedlemmer.

Den kritik vil borgmesteren nu tage til sig. Han håber på, at der er i fremtiden vil være mulighed for et endnu bredere samarbejde mellem kommunerne og Christiansborg.

- Jeg har noteret mig hans ønske (red. Hans Kristian Skibby) om at deltage. Jeg kan godt se, at det er helt oplagt at styrke samarbejdet i Østjylland og samle kræfterne, når det kommer til at få indflydelse på Christiansborg, siger Hans Kristian Skibby (DF).

Til mødet i København i morgen deltager Jacob Bundsgaard (S) sammen med de fem rådmænd. To folketingspolitikere har takket ja til deres invitation.