Den bedste bordtennisklub

Sisu/MBK er årets klub i Danmark

Foto: Danmarks Bordtennis Union

Den aarhusianske bordtennisklub Sisu/MBK er i en rivende udvikling. Faktisk går det så godt for klubben, at Dansk Bordtennis Union i weekenden udpegede klubben til Årets Klub i Danmark.

Sisu/MBK kan fremvise rekordhøje medlemstal og sæsonen 2012-2013 har blandt andet budt på et verdensmesterskab og to europamesterskaber til klubikonet Claus Pedersen i veteranrækkerne. Andre spillere har hentet fire medaljer ved senior-DM, syv ved ungdoms-DM og 19 medaljer ved de jyske mesterskaber.

- Dansk Bordtennis Union lagde i argumentationen blandt andet vægt på bredden i vores arbejde, der tilgodeser alle fra ungdomsspillerne til de mange veteraner, og det er selvsagt også noget, vi selv er stolte af, skriver formanden for Sisu/MBK, Pia Leth, i en pressemeddelelse.

Til maj 2014 bliver klubbens lokaler gennem 43 år revet ned for at gøre plads til en ny midtbyskole i Aarhus, og i de nye lokaler, klubben forventer at skulle flytte ind i, bliver der brug for flere borde. Det var derfor kærkomment, at der - foruden æren - fulgte et gavekort på et bordtennisbord med kåringen.