Daniel Flyger til SIF

Tager springet fra 2. division til Superligaen

Daniel Flyger i FC Skanderborgs trøje. Nu skal han spille superligafodbold i SIF's røde trøje.

Silkeborg IF har skrevet kontrakt med den 26-årige angriber Daniel Flyger, der i efteråret har scoret 17 mål i 15 runder for FC Skanderborg i 2. division

 Nu får han chancen for at gentage bedriften i Superligaen, skriver SIF i en pressemeddelelse.

- Flyger har den seneste uge gjort god figur i Portugal, hvor han har deltaget i SIFs træningslejr, og det har ført til en aftale, der i første omgang løber til den 30/6 2013, skriver SIF

- Jeg er først og fremmest utrolig spændt på at skulle spille med det her hold og på det her niveau. Nu har jeg lugtet lidt til det her i Portugal, og jeg synes, det er sindssygt fedt. Jeg får nogle rigtig gode holdkammerater og nogle rigtig gode trænere, og så glæ[img=/include/wysiwyg_editor_images/ed_link.gif][/img]der jeg mig selvfølgelig til at spille for flere tilskuere på større stadions og mod de bedste spillere i landet, udtaler Daniel Flyger.

SIF flirter med topscorer

- Jeg er er virkelig glad og stolt over, at SIF giver mig den her chance. Samtidig er jeg også utrolig taknemmelig for alt det, FC Skanderborg har gjort for mig. De har i den grad hjulpet mig til at nå hertil, og nu glæder mig bare helt vildt til at bevise, at jeg er god nok til at spille på det her niveau. Det er nu det skal være, og jeg føler mig klar, siger Flyger, der fylder 27 på tirsdag.

Hos sportschef i SIF, Peder Knudsen, er der glæde over at trænerne nu får et ekstra kort på hånden i angrebsspillet:

- Jeg glæder mig over at få Daniel i truppen. Han har gjort et rigtig fint indtryk her på træningslejren, hvor vi har haft mulighed for at se ham an. Vi har set, at han kan lave mål, og vi tror på, at han kan tage skridtet op i Superligaen. Og han jo en lidt anden type end de andre angribere, så han giver trænerne et ekstra kort på hånden, som jeg er sikker på, at vi kan få gavn af, siger Knudsen, der betegner Flyger som en udpræget boksspiller.

Daniel Flyger skifter på en fri transfer og har fået en kontrakt, der løber til d. 30. juni 2013