Cyklist afgået ved døden: Blev påkørt af varebil

Den 46-årige cyklist, der torsdag morgen blev kørt ned af en varebil på Randersvej i Stevnstrup er i nat død af sine kvæstelser

En 46-årig mand er afgået ved døden efter at have været blevet påkørt af en varebil på Randersvej i Stevnstrup. Foto: Google Maps

En 46-årig cyklist blev tidligt torsdag morgen kørt ned af en varebil på Randersvej i Stevnstrup i Østjylland. Nu er cyklisten død af sine kvæstelser.

Trafikulykken skete klokken 06.28 torsdag, hvor varebilen påkørte den mandlige cyklist, som blev kastet op i luften og landede på marken i vejkanten. Cyklisten var alvorligt kvæstet og blev straks kørt til Regionshospitalet Randers, hvor han i nat afgik ved døden.

Læs også Kørt ned af varebil nær Randers: Cyklist i kritisk tilstand

Den 34-årige bilist, der kørte varebilen, er sigtet for manglende agtpågivenhed, og det skal ved en blodprøve tjekkes, om han var påvirket af alkohol eller narko ved påkørslen.

- Nu tjekker vi op med en blodprøve og finder ud af, om der skal ske yderligere sigtelser af manden, siger Jakob Christiansen, kommunikationsrådgiver fra Østjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND.

Den 46-årige mands pårørende er underrettet.

Læs også 45-årig dømt for grov vold med skruetrækker