Cykelhold fortsætter - uden Cult

Professionelt cykelhold fortsætter i sporten, selv om aarhusianske Cult har trukket sig ud

Foto: Marco Stiehl

Stölting fyrede i mandags østjyske Michael Skelde, der har stået i spidsen som sportslig ansvarlig for Cult-holdet.

1 af 2

Rytterne på det professionelle cykelhold Cult-Stölting kommer alligevel på asfalt i den kommende sæson - dog under et andet navn.

Aarhusianske Cult forlod cykelsporten i sidste uge og efterlod det kommende Cult-Stölting i lidt af en knibe, men det lader til, at Stölting har fundet en løsning, skriver feltet.dk.

Stölting oplyser onsdag i en pressemeddelelse, at man vil køre det professionelle kontinentalhold videre i 2016 som Stölting Service Group.

- Vi har brugt meget tid og arbejde de seneste dage på at sikre fremtiden for holdet Stölting i 2016, fortæller direktør for Stölting Service Group, Hans Mosbacher, ifølge feltet.dk.

- Vi troede, vi havde fundet en velrenommeret sponsor i Cult, vi ville gå sammen med i de kommende år. Jeg er så glad for, at vi trods Cults svigt er lykkedes med på meget kort tid at sikre budgettet for næste sæson.

- I planlægningen og udførslen af det stod hele holdet fornemt sammen, lyder det fra Hans Mosbacher.

Fyret cykelboss overvejer fremtiden

Dermed ser det ud til, at cykelholdet kører videre på Team Stöltings tyske licens, hvor alle rytternes kontakter stadig er gældende.

De tre tyske stjerner Linus Gerdemann, Fabian Wegmann og Gerald Ciolek bliver fortsat holdets spydspidser suppleret af masser af "internationalt succesfulde ryttere" som Rasmus Guldhammer, Alexander Kamp og Mads Pedersen, lyder det.

Stölting fyrede i mandags Michael Skelde, der har stået i spidsen som sportslig ansvarlig for Cult-holdet de seneste mange år. Michael Skelde bor i Horsens med sin kone Christa, der indtil i sommer var direktør for Cult Energy Pro Cycling.