CV Jørgensen giver endnu en koncert i Østjylland næste år

Det er otte år siden, CV Jørgensen sidst kunne opleves live, men nu er lysten til at spille koncerter tilbage

67-årige CV Jørgensen spiller på Værket i Randers under Randers Ugen 2018. Foto: Scanpix

Der er allerede nu udsolgt til hans koncert i april på Train i Aarhus, men nu er der kommet endnu en mulighed for at se sangskriveren bag 'Costa del Sol' og 'Entertaineren.'

CV Jørgensen giver koncert i Værkets Store Sal til Randers Ugen 2018.

Læs også Byråd går videre med idé om kæmpe Mandela-museum i Randers

- Vi glæder os meget til at kunne præsentere en af Danmarks absolut dygtigste sangskrivere på scenen. CV Jørgensens enorme bagkatalog med klassikere som ’Costa del Sol’, ’Entertaineren’ og ’Bellevue’ har for længst sikret ham en fornem plads i dansk musikhistorie, og måske vi også kan se frem til nogle af de nye sange, der konstant arbejdses på, skriver Værket på sin hjemmeside.

Spiller på festival

Når 67-årige Carsten Valentin Jørgensen næste år stiller sig foran mikrofoner rundt omkring i landet, er det otte år, siden han gjorde det sidst. 

CV Jørgensen på scenen på Plænen i Tivoli 18. juni 2010. Foto: Scanpix

Med sig har han et hold, som består af guitarist Rune Kjeldsen, bassist Knut Henriksen, trommeslager Gert Smedegaard og guitarist Gustaf Ljunggren.

Der bliver arrangeret opvarmning, før CV og hans band indtager Store Sal, men hvem der kommer til at stå for den del af oplevelsen, offentliggøres først senere på Værkets hjemmeside.

Læs også Nostalgi på Northside: Tre top-navne klar til festivalen

CV Jørgensen og hans band gæster også næste års Northside Festival og Roskilde Festival.