Café Hack er IKKE lukket - radioprogrammet Café Hack er

- Vi har haft cirka 50 henvendelser fra almindelige bordreservationer, hvor folk vil høre, om vi er lukket, siger ejer af restaurant Café Hack

P4-programmet Café Hack optages ofte - som navnet indikerer - på Café Hack på Aarhus Teater. Nu lukker radioprogrammet - men caféen består. Foto: Morten Thun - Scanpix

Radioprogrammet Café Hack er lukket. Det er restauranten Café Hack ikke.

- Vi har haft cirka 50 henvendelser fra almindelige bordreservationer, hvor folk vil høre, om vi er lukket, siger restauratør og ejer af Café Hack Thomas Jensen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Læs også Jurist: Café Hack-lokaliteter risikerer bøder

Der har i den seneste uge været mange skriverier om, at radioprogrammet Café Hack har krævet penge, når de har sendt radio fra forskellige lokaliteter rundt omkring i Danmark.

Vi har også fået henvendelser fra selskaber, som har været booket længe. Jeg har haft  brude i røret, der har booket os til deres bryllup. De ville høre, om vi var lukket.

Thomas Jensen, restauratør

Det er Radio24Syv, der har kontaktet samtlige 36 destinationer, som radioprogrammet Café Hack har sendt fra i årene 2013 til 2016. Radioprogrammet Café Hack produceres af det eksterne produktionsselskab SK Productions og har værten, Søren Dahl, som medejer.

Programmet er normalt blevet sendt fra restauranten Café Hack, der ligger på Aarhus Teater i Aarhus.

Læs også Café Hack-skabere i chok over lukning: Vil lægge sag an mod DR

Udover at det er stedet, hvor det populære P4-program Café Hack normalt har hjemme, er det også en restauration, der har åbent alle ugens andre dage.

- Vi har også fået henvendelser fra selskaber, som har været booket længe. Jeg har haft  brude i røret, der har booket os til deres bryllup. De ville høre, om vi var lukket, siger Thomas Jensen.

Har opsagt samarbejdet 

Radioprogrammet Café Hack skulle være optaget i torsdags. Det blev det ikke, da Danmarks Radio har opsagt samarbejdet med produktionsselskabet.

Læs også Kattegatcentret betalte 90.000 kroner for at få besøg af Café Hack

De 70 gæster, der havde købt billet til optagelserne, har fået deres penge tilbage.

Thomas Jensen har ikke noget overblik over, hvad det vil betyde for restauranten Café Hack ikke at skulle lægge lokaler til det populære radioprogram. 

Café Hack produceres af det eksterne produktionsselskab SK Productions og har Café Hack-vært Søren Dahl som medejer. Foto: Morten Germund - Scanpix

- Det har givet os omtale og en god omsætning. Men jeg har aldrig prøvet ikke at have det. Det skal jeg først prøve nu. Jeg vil ikke forholde mig til, hvad der er sket mellem DR og SK Productions, men jeg er rigtig ked af, at vi ikke skal lave flere programmer, siger Thomas Jensen.

Læs også Café Hack har tjent én million ved at bryde DR's regler

Café Hack har lagt lokaler til radioprogrammet Café Hack i 14 år og har her lavet over 800 programmer.