- Bünyamin, det er for tyndt!

Borgmesterkandidat kritiseres for tyvstart af valgkamp

00:54 Luk video

Venstres borgmesterkandidat i Aarhus Bünyamin Simsek får skarp kritik af Kim Qvist og Susanne Hoeck i Markante Meninger.

Frivillige hjælpere fra hans kampagne brød reglerne, da de allerede fredag eftermiddag tyvstartede og hængte valgplakater op med den nuværende rådmand. Ifølge reglerne måtte de først begynde med ophængningen af valgplakater lørdag kl. 00.00.

Susanne Hoeck kender Bünyamin Simsek fra andre sammenhænge end den politiske verden, og hun retter en hård kritik mod venstres borgmesterkandidat:

- Jeg respekterer ham på rigtig mange måder, men det der, var for tyndt. Det spiller ikke, at man siger, det er nogle unge håndlangere, og det er frivillig arbejdskraft, og det ikke bliver kørt professionelt. Bliver hans valgkamp ikke kørt professionelt? Da må jeg lige glippe med øjnene. Hvad gør den så?

Klik på videoklippet øverst og se hvordan Susanne Hoeck mener, at han skulle have håndteret den uheldige tyvstart af valgkampen.

I Markante Meninger torsdag kl. 18.15 og 21.30 på TV 2 | ØSTJYLLAND kan du se Kim Qvist og Susanne Hoecks bud på, hvordan man i fremtiden kan undgå, at valgplakaterne bliver hængt op før de end må.