BSV-profiler udtaget til landsholdet

To Silkeborg-spillere skal kæmpe om EM-billetter til Polen

Foto: BSV

To af profilerne fra håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg gør sandsynligvis klogt i at holde sig ekstra tilbage, når medisterpølsen og den brune sovs sendes rundt om julebordet.

Højre backerne Mads Christiansen og Nikolaj Øris Nielsen er begge blevet udtaget til landsholdet forud for den kommende EM-slutrunde i Polen.

Landstræner Gudmundur Gudmundsson har udtaget i alt 18 spillere til træningslejren i december samt den efterfølgende Golden League-turnering i Frankrig.

BSV-mur tvivler på EM-plads

Træningslejren indledes tirsdag den 29. december, hvor landsholdet mødes i København. Efter nytår deltager landsholdet i Golden League-turneringen i perioden 7. til 10. januar.

Mens der var plads til Mads Christiansen og Nikolaj Øris Nielsen i truppen, var der andre BSV-spillere, der formentlig var skuffede. Landstræner Gudmundur Gudmundsson udtog således ikke Søren Rasmussen og Klaus Thomsen.

Tre spillere kæmper om to pladser

Der skal i alt udtages 16 spillere til europamesterskaberne i Polen.

Til den kommende træningslejr har landstræneren indkaldt tre højre backer, men den ene af dem må formentlig forlade truppen inden EM.

Mads Christiansen og Nikolaj Øris Nielsen skal efter alt at dømme kæmpe med Team Tvis Holstebros højre back Peter Balling om, hvad der ligner to pladser til EM-slutrunden.

EM i Polen indledes 15. januar.