BSV overtager plads i CL

AGKs konkurs betyder CL-plads til BSV

Den enes død den andens brød lyder et gammelt ordsprog. Det gamle ordsprog passer meget godt på den situation Bjerringbro-Silkeborg nu står i efter AG København er gået konkurs.

Som danske sølvvindere står midtjyderne formentlig til at overtage københavnernes plads i Champions League.

- Jeg tror, at vi overtager AG Københavns plads, og jeg regner med at få det endeligt bekræftet fra EHF i løbet af i dag eller i morgen, siger Frank Lajer direktør i BSV til TV 2 | ØSTJYLLAND.

TV 2  | ØSTJYLLAND har været i kontakt med det Europæiske Håndbold Forbund, og de kan på nuværende tidspunkt ikke sige noget om, hvorvidt BSV overtager AG Københavns plads, da forbundet er ved undersøge sagen nærmere.

Selvom AG Købehavns konkurs formentlig betyder, at BSV overtager deres plads i Champions League, så begræder Frank Lajer, at det nu er slut for AG København.

- Jeg har lige hørt det, og det er et stort tab for håndboldligaen, at vi mister en klub med nogle profiler, der har gjort, at vi har fået flere tilskuere i hallerne. Men rent sportsligt giver det en mere spændende håndboldliga, siger Frank Lajer til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Umiddelbart har midtjyderne holdet klar til den kommende sæson, men hvis Frank Lajer frit kan vælge, blandt de nu arbejdsløse spillere fra det kuldsejlede storhold, så ser han gerne Mikkel Hansen og Kasper Hvidt trække i BSV-trøjen, men samtidig erkender han også, at det er spillere som BSV ikke har råd til.

- Det gælder om at sætte tæring efter næring, og det må man sige AG København er et godt eksempel på, siger Frank Lajer til TV 2 | ØSTJYLLAND.