BSV magtesløse mod polakker

Kunne ikke stille noget op i Champions League

Et kig i Champions League-tabellen inden kampen antydede, at Bjerringbro-Silkeborg ville få svært ved at besejre polske Vive Targi Kielce i søndagens håndboldopgør i Jysk Arena.

Seks polske sejre i de seks kampe inden da understregede Kielces styrke, og det lykkedes da også relativt ubesværet at hente den syvende mod de danske sølvvindere fra sidste sæson. Kielce vandt 34-25 efter en pauseføring på 18-11.

Måske sad den overlegne statistik i baghovedet på hjemmeholdet, der lagde en smule for tøvende og forsigtigt ud.

Samtidig lykkedes det slet ikke at få sat forsvaret ordentligt op, og derfor blev polakkerne ikke presset tilstrækkeligt i skuddene til at ramme ved siden af.

Scorede på hvert angreb

Gæsterne scorede i begyndelsen af kampen på stort set hvert eneste angreb, mens BSV omvendt havde svært ved at få trykket ordentligt af.

Og seks scoringer i træk fra stillingen 6-8 til 6-14 betød, at udeholdet allerede i slutningen af første halvleg havde en komfortabel føring i ryggen.

Derfor skruede de også en tand ned for blusset efter pausen, uden at Bjerringbro-Silkeborg kom særligt meget tættere på.

Ved stillingen 18-23 anede man en lille åbning for jyderne, men døren blev hurtigt smækket i igen.

Stadig gode muligheder

Resultatet betyder, at Bjerringbro-Silkeborg fortsat ligger nummer fire i puljen med seks point og stadig har gode muligheder for at nå 1/8-finalerne, når Champions League-turneringen genoptages i februar efter en VM-pause.

Marcus Cleverly spillede i øvrigt ikke for Vive Targi Kielce på grund af den skade, han pådrog sig under OL i London.

Han sagde til DR Sporten inden kampen, at han ikke regner med at blive klar inden VM i Spanien i januar måned.