Brian Sandberg og Susan K?

Reality-stjerne afviser rygter om kæresteri

Aarhus-pigen Susan K, som blandet andet er kendt for Paradise Hotel, afviser rygter om, at hun skulle date rockeren Brian Sandberg.

Onsdag morgen skrev hun på sin Facebook-profil:

Good morning :) er heeelt færdig over Ekstra Bladet .. Kan godt lide de ringer, og siger " Vi har hørt, at du dater Brian Sandberg" :D looool .. Måtte pænt fortælle dem, at jeg aldrig har mødt manden, og at blive likvideret, ikke lige står højest på min liste :D men de skal alligevel ha tak for den bedste griner :D god dag, peeps.

Susan K fortæller, at hun for det første ikke dater mænd over 30 år, og at Ekstra Bladet sikkert har spurgt til rygterne, fordi hun blev set med sin manager, som ligner lidt Brian Sandberg.

- Det er jo lidt grineren, når man aldrig har mødt manden. Man vænner sig til alle de rygter der. I øvrigt så er Brian Sandberg nok ikke den sikreste mand at omgås lige i øjeblikket, siger hun til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Susan K oplyser til TV 2 | ØSTJYLLAND, at hun i øjeblikket er single, og samtidig afslører hun, at hun lige nu er ved at lave sin egen pikante julekalender, som udkommer d. 1. december.