Bodybuilding uden doping

Her er musklerne 100 procent naturlige

02:35

1 af 2

Det er muligt at have overkrop som en ægte actionman uden at pumpe sig med anabolske steroider.

Det beviser en række veltrænede mænd og kvinder, der lørdag aften deltager i Danmarks første konkurrence i Natural Body Fitness på Værket i Randers.

Mens andre falder for fristelsen til at skyde genvej til en hårdtpumpet overkrop ved at bruge doping, kan deltagerne på Værket dokumentere, at de har fået musklerne på naturlig vis.

- For mig går det lige så meget ud på sundhed. Det er den eneste måde, jeg kan få det til at hænge sammen på. Det er en del af min hverdag nu. Det er så fedt, siger en af deltagerne, Aydin Zanjani fra Aarhus, i et direkte interview på TV 2 | ØSTJYLLAND.

Det er Henning Kristensen fra Randers, der har taget initiativ til arrangementet på Værket. Ifølge ham er Natural Body Fitness en historisk konkurrence.

- Vi skriver danmarkshistorie i dag. Det her det er Danmarks første naturlige fitness- og bodybuildings-konkurrence, siger han.

- Jeg vil gerne skabe ærlige og sunde rollemodeller - især for den unge generation. Jeg vil gerne vise Danmark, hvad der rent faktisk kan lade sig gøre uden doping. Så atleterne på scenen får den respekt og anerkendelse, de har fortjent.

Se mere i videoen øverst på siden.