Bo H. om varm øl efter overlevelse: Det er en katastrofe!

Man serverer ganske enkelt ikke en varm øl for AC Horsens-manageren, når han netop har sikret sit hold overlevelse i Superligaen

01:49

Bo Henriksen hoppede og sprang som sædvanligt rundt, efter De Gule søndag eftermiddag sikrede sig overlevelse i Superligaen med en 3-1-sejr over Vendsyssel i Hjørring. 

- Jeg synes, vi er et bedre hold. Men det så man ikke i første halvleg, der er Vendsyssel klart bedre end os. De vil de mere og tror mere på det end os.

Herunder kan du se, hvordan det så ud, da dommeren fløjtede kampen af, og Horsens-lejren kunne gå amok i Superliga-rus!

- Men helt afgørende for os er det, at vi går ud med et andet mod og en anden kynisme. Og mest af alt, så tør vi lave fejl og vi tør være til stede. Og det betyder, at vi bliver oppe og drengene præsterer helt fantastisk, lød det efterfølgende fra Bo Henriksen.

Én ting var han dog mindre begejstret for: Temperaturen på den sejrs-øl han fik stukket i hånden af sin stab efter sejren. 

Læs også Horsens redder superliga-livet efter sejr over Vendsyssel

- Det er en katastrofe! Jeg har sgu da aldrig oplevet noget lignende. Det er den største skandale, jeg har prøvet i mit liv, lød det med et kæmpe smil fra manager Bo Henriksen.

Fra ringeste præstation til klassemål

01:09

Mikkel Jespersen fik vandet sit hår under interviewet.

Luk video

Bagud 1-0 ved pausen så det dystert ud for horsensianerne.

Men et decideret drømmemål af Mikkel Jespersen blot fem minutter inde i anden halvleg, sendte Superliga-pladsen tilbage i AC Horsens' hænder.

- Det var lidt af en rutchebanetur. I første halvleg er vi jo egentlig ikke til stede, men vi aftaler i pausen, at nu har vi én halvleg til at give den fuld gas, det gjorde vi, og det har bare været pissefedt at være med i, lød det fra målscorer Mikkel Jespersen, imens Mathias Nielsen hælder en iskold øl ud over ham.

Målscoreren spillede en dårlig første halvleg, med mange fejl i duellerne og indlæg der ikke fandt en medspiller. Backens mål til 1-1 tilgiver dog nok indsatsen hos de fleste Horsens-fans.

- Af de her sekskampe jeg har været med i, efter jeg kom ind på holdet igen, var den her første halvleg klart noget af det ringeste, jeg har spillet. Men så revancherer jeg mig i anden halvleg, forklarer Mikkel Jespersen, der dog kort efter sit mål måtte skiftes ud med en forstrækning i baglåret.

Herunder kan du se reaktioner fra både den skadede anfører Mathias Nielsen og klubbens direktør Kristian Nielsen.

01:14

Mathias Nielsen. 

Luk video

 

01:15

Horsens-direktør Kristian Nielsen.

Luk video