Bjørnene fik revanche mod Hørsholm

Søndag eftermiddag vandt Bakken Bears mod samme mandskab, som holdet i torsdags tabte til

Der var i den grad lagt op til revanchetid for de aarhusianske bjørne, da de søndag eftermiddag kl. 15 løb på banen mod Hørsholm 79ers i Vejlby-Risskov Hallen. Københavnerne havde nemlig for blot fire dage siden højst overraskende slået Bakken Bears.

Fra begyndelsen af opgøret så meget ud til, at det skulle blive en meget tæt affære også denne gang, men i anden halvdel af kampen satte bjørnene tingene på plads.

Første periode derimod vandt Hørsholm faktisk med 28-27, og selvom Bakken Bears kunne gå til pausen foran, så var intet afgjort endnu. Efter de første 20 minutters spil stod der 52-47 på måltavlen.

Bakken gik i stå og blev slået i Hørsholm

Kunne ikke følge med

Det var især en velspillende Drew Maynard fra gæsterne, der holdt dem inde i opgøret. Men i de sidste 20 min. kunne han ikke længere gøre det hele alene.

Bjørnene satte sig totalt på opgøret, og tredje periode blev vundet 31-12. Og det blev langt fra bedre for Hørsholm i sidste periode - her vandt hjemmeholdet 29-8. Dermed var kampen afgjort, og Bakken kunne blive hyldet som sejrherrer med de overbevisende cifre 112-67.

For Bakken Bears blev topscoreren en velspillende Thomas Lærke med 17 point, mens det altså var Drew Maynard, som bar Hørsholm med ligeledes 17 point.

Bakken Bears-Hørsholm 112-67 (52-47)

Bakken Bears: Thomas Lærke 17 point
Hørsholm: Drew Maynard 17 point