Bjærget lig bærer Leonards T-shirt

Politiet tror på, at lig er identisk med Leonard

Meget tyder på, at det lig, som onsdag morgen blev fundet i Ebeltoft Vig, er identisk med den 18-årige Leonard Petersen, der forsvandt sidste uge.

Liget er ikke endeligt identificeret. Det kommer først til at ske efter en obduktion, og resultater er formentlig først klar fredag.

- Vi kan sige så meget, at vi har fundet liget af en ung mand. Han var iført en T-shirt med noget tryk, og den har vi taget billede af og vist til familien. De siger, at sådan en T-shirt har den savnede også, fortæller efterforskningsleder Anders Villumsen fra lokalpolitiet i Grenaa.

Det var en lystfisker, som klokken fem onsdag morgen fandt liget af en ung mand, der drev rundt i bølgerne en sømil ud for Ebeltoft.

Liget blev bragt til land af brandvæsnet, og retsmedicinere skal nu i gang med at undersøge, om liget er identisk med den 18-årige Leonard Petersen, der har været forsvundet fra lokalområdet siden fredag.

Leonard Petersen gav sidst lyd fra sig i en sms til sin mor tidligt torsdag morgen efter en fest hos en kammerat i Ebeltoft.

Fredag blev sagen anmeldt til politiet, som siden den unge mands forsvinden har ledt med lys og lygte efter ham.  Både hunde og dykkere har deltaget i jagten på spor og livstegn efter den 18-årige, men det har hidtil været en resultatløs søgen.

De pårørende til Leonard Petersen er ikke blevet bedt om at se det lig, der onsdag morgen blev fundet i Ebeltoft Vig.  Liget har ligget i vandet i mere end en uge og kan derfor ikke umiddelbart genkendes.