Bilister slog alarm: Mand gik på motorvejen

En lastbilchauffør bevægede sig mandag morgen ud på E45's kørebane ved Skanderborg

Manden formodes at have parkeret sin lastbil på Fuglsang Rasteplads, hvorfra han har bevæget sig ud på E45 Foto: Google Maps

Foto: Google Maps

1 af 2

Bilisterne på E45 ved Skanderborg måtte mandag morgen gnide sig en ekstra gang i øjnene. På kørebanen i umiddelbar nærhed af Fuglsang Rasteplads var en person nemlig at finde på kørebanen.

Hvis man selv taber gods eller andet på motorvejen, så må man under ingen omstændigheder selv hente det

Vagtchef, Sydøstjyllands Politi

Alarmcentralen hos Sydøstjyllands Politi fik flere opkald fra bilister, men da de nåede frem, var personen forsvundet.

- Vi fik ikke fat i nogen derude, men alt tyder på, at det har været en lastbilchauffør, der har tabt sine slidbaner til dækkene, og så er han kørt ind på Fuglsang Rasteplads, hvorfra han har begivet sig ud på vejbanen for at hente dem, fortæller vagtchefen hos Sydøstjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Læs også Pas på: Velklædt tricktyv på spil på østjyske motorveje

Politiet kommer ikke til at gøre mere ved sagen, men pointerer, at det er en meget alvorlig situation med fodgængere på en motorvej.

Personer på kørebanen kan skabe uro og forstyrre folks opmærksomhed, hvilket i sidste ende kan ende med en ulykke.

- Hvis man selv taber gods eller andet på motorvejen, så må man under ingen omstændigheder selv hente det. Man skal ringe til politiet eller Vejdirektoratet. Ring så hurtigt som muligt. Og det gælder selvfølgelig også, hvis man som i dag ser andre personer, der har bevæget sig ud på kørebanen, siger vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi.