Bilist endte i autoværnet efter bevidst påkørsel

Vreden steg en 46-årig bilist til hovedet, da han følte sig provokeret af en anden bilist. Han er nu sigtet for bevidst påkørsel.

En 59-årig mand endte i autoværnet, da han forsøgte at overhale en anden bilist. Nu er bilisten sigtet for bevidst påkørsel.

En overhaling på motortrafikvejen ved Hornslet endte i går eftermiddags med, at en bil ramte autoværnet og snurrede rundt på vejen.

Ifølge vidner der så uheldet, skete det, da en 59-årig mand forsøgte at overhale en 46-årig mand. Det provokerede den 46-årige mand, der med vilje trak i rattet, da den 59-årige forsøgte at overhale, og drejede ind i hans bil, så den røg over i autoværnet.

Uheldet skete med relativ høj hastighed, og derfor blev bilerne selvfølgelig beskadigede. Heldigvis skete der udelukkende materiel skade.

Jakob Christiansen, presserådgiver, Østjyllands Politi

Hastigheden var på det tidspunkt oppe på omkring 95 km/t.

- Uheldet skete med relativ høj hastighed, og derfor blev bilerne selvfølgelig beskadigede. Heldigvis skete der udelukkende materiel skade, siger Jakob Christiansen, der er presserådgiver hos Østjyllands Politi.

Læs også Mand fundet død på fortov er nu identificeret

Den 46-årige holdt ind længere henne af motortrafikvejen. Da politiet kom frem, blev han anholdt og sigtet for at have forvoldt fare for andres liv og førlighed ved at køre ind i den anden bil.

Den 46-årige forklarede, at han havde følt sig provokeret af den 59-åriges kørsel, men nægtede at have påkørt ham.