Big Fat Snake-farcen slut

Århusianske Peter Viskinde opgiver retten til navnet Big Fat Snake. Dermed er der sat punktum i striden, og der bliver ingen retssag.

Peter Viskinde.

Kampen om retten til navnet sluttede ifølge Jyllands-Posten kort tid før, at Big Fat Snake i går skulle have mødtes med den fyrede guitarist Peter Viskinde i fogedretten i Århus.

Bandets pladeselskab, Mermaid Records, oplyser, at parterne blevet enige om, at gruppens tilbageværende medlemmer Jens Fredslund, Pete Repete, Asger Steenholdt og Anders Blichfeldt fortsat har retten til at bruge bandnavnet og varemærket Big Fat Snake.

Det betyder, at Peter Viskinde skal fortsætte sin karriere med sit eget band under et andet navn - som vel at mærke ikke er til at forveksle med Big fat Snake.

De øvrige medlemmer bad for et halvt år siden Peter Viskinde om at forlade bandet. Fyringen var starten på en langtrukken strid om retten til navnet Big Fat Snake.

Peter Viskinde udsendte tidligere i år sit soloalbum 'Reel 1' under navnet Big Fat Snake. Han hævdede dengang, at det var ham, der havde taget bandnavnet efter inspiration fra en Bob Dylan-sang.