Bestil juleanden nu

Nyt samarbejde mellem Irma og Lindbjerggård

Foto: Colourbox

Et nyt samarbejde mellem Irma og det økologiske landbrug Lindbjerggård ved Randers gør det muligt at bestille sin juleand - og se den vokse op.

Frem til 1. marts kan et antal kunder bestille ænderne på irma.dk. Herefter kan kunderne følge ændernes udvikling og dagligdag på Facebook. Der bliver også mulighed for at besøge Lindbjerggård og dermed sin juleand.  

- Vi giver kunderne en unik mulighed for at engagere sig direkte i dyrevelfærd, give dem indsigt i, hvordan vores fødevarer bliver til og en forståelse for, hvad det kræver at udvikle god kvalitet, målt på både smag og velfærd, siger ansvarlighedschef hos Irma, Signe D. Frese, i en pressemeddelelse.

100 dage på græs

I starten af juni bliver ænderne, der kun er 1-2 dage gamle, leveret til Lindbjerggård, hvor de typisk har omkring 100 dage på græs inden slagtning. Det er, ifølge Irma, næsten dobbelt så lang tid som mange andre ænder - også de økologiske.

På Lindbjerggård har de haft ænder og gæs i over 10 år, og Espen Nielsen er tredje generation, der vælger at opdrætte økologiske ænder og gæs, hvor man skal kunne smage, at de har levet det gode liv.