Banket med alubat og fik stjålet sine sko

Mand blev overfaldet og fik tæv med et aluminiumsbat i baggård

Banegårdspladsen i Aarhus er som oftest fuld af mennesker, men alligevel lykkedes det to mænd at trække en mand ind i en baggård, hvor de tæskede ham samt frarøvede ham flere ejendele. Foto: Google Street View

Politiet afsøgte tirsdag aften et område med hunde omkring Banegårdspladsen i Aarhus.

Kl. 18.45 var en 25-årig mand udsat for et røveri, hvor han fra Banegårdspladsen blev trukket ind i en nærliggende baggård, skriver Østjyllands Politi. 

Her blev manden sparket samt slået med et aluminiumsbat. Han blev efterfølgende frarøvet sin telefon, et mindre pengebeløb, sin pung med personlige papirer, cigaretter, en mørkeblå vest og sine sko.

Læs også Pensionist sigtes for våbenlager til aflivning af hunde

Eftersøgningen, som politiet foretog i området, gav desværre ikke nogen spor.

Der var to gerningsmænd bag røveriet. Den første var 30-35 år, almindelig af bygning, brun i huden og af mellemøstligt udseende. Han havde sort karseklippet hår, et arret ansigt og let ødelagte fortænder. Under røveriet var han iført en stor lyseblå dynejakke, mørke bukser og en lysegrå hættetrøje.

Læs også Landevej spærret i over en time efter trafikulykke

Den anden gerningsmand beskrives som 25-27 år, almindelig af bygning, brun i huden og med et mellemøstligt udseende. Håret var kortklippet i siderne med længere slikagtigt hår på toppen af hovedet. Hans øjenbryn var sammengroede, og han havde en smule mundskæg samt lidt på hagen.

Manden havde en skaljakke på, sort hættetrøje, sorte joggingbukser og sorte sko. Det var ham, der medbragte alubattet, og derudover havde han muligvis en ørering i det ene øre.

Ved du noget i sagen, så kan Østjyllands Politi kontaktes på tlf. 114.

Røveriet fandt sted ved Banegårdspladsen i Aarhus: