Bakken Bears-veteran runder 400 kampe

Den store Bakken Bears-center Chris Christoffersen spillede i går sin basketballkamp nr. 400

Da Chris Christoffersen gik på banen i Vejlby-Risskov Hallen onsdag aften, var det ikke nogen almindelig kamp. Den 218 centimeter høje veteran spillede sin kamp nr. 400.

- Det var en speciel kamp, og selvfølgelig var det en kæmpe oplevelse, siger Chris Christoffersen.

Selvom den store center er blevet 36 år gammel, stiller han sig ikke tilfreds ved de 400 kampe.

- De 400 kampe er en stor milepæl, men jeg vil dog gerne lidt tættere på mit idol Jens Jensen, som har spillet over 500 kampe, siger Chris Christoffersen.

Vild med dans-darling gjorde comeback

Og hvis det står til Chris Christoffersen slutter hans basketkarriere heller ikke, når kontrakten udløber efter sæsonen.

- Basketball har altid været en stor del af mit liv, og jeg vil gerne fortsætte et år mere. Jeg føler mig ikke slidt helt ned endnu, siger Chris Christoffersen.

Bakken Bears har altid været Chris Christoffersen klub, når han har spillet i den danske liga. Og han er da heller ikke i tvivl om, at hvis karrieren skal fortsætte, så er det i den aarhusianske klub.

Bakken Bears slog den gamle rival

De fleste danskere lærte for alvor Chris Christoffersen at kende som den høje sportsmand, der tørnede ud i Vild Med Dans, og i weekenden kunne de østjyske seere igen se ham forsøge sig som danser i DM Festen på TV 2 | ØSTJYLLAND.

Men ifølge ham selv, skal man ikke forvente alt for mange af den slags optrædener i fremtiden.

- Det kan sagtens være, at jeg skal danse lidt mere. Men det bliver nok mere til efterfesterne end på scenen, siger Chris Christoffersen.

Bakken Bears-sejr i sidste europæiske optræden

Chris Christoffersen og resten af Bakken Bears mandskabet mødte i deres sidste europæiske kamp Belfius Mons-Hainaut fra Belgien.

Og selvom Belgierne havde videre avancement i turneringen på spil, var det aarhusianerne, der trak sig sejrigt ud af opgøret med resultatet 82-81.

Se Chris Christoffersen danse til DM Festen i videoen nedenfor: