Autografer til hele fodboldskolen: AGF'er svingede tuschen

Børnene fik sig en god afslutning på fodboldskolen, hvor en af de lokale superligaspillere kom forbi

00:52

Sommerferien lakker mod enden, og flere steder betyder det, at fodboldsskoler og andre aktiviteter synger på sidste vers.

Men derfor er der stadig mulighed for børnene at få endnu en oplevelse, de vil huske i lang tid fremover. Sådan var det i hvert fald for eleverne Todbjerg-Mejlby Ifs fodboldskole. For her mødte de en ægte superligaspiller torsdag.

Det var nemlig AGFs Niklas Backman, der var på besøg. Og på både postkort, spillertrøjer og drikkedunke svingede han sin tuschpen og sørgede for, at der var hundredevis af hans autografer at finde hjemme på børneværelserne fremover.

Fodboldskole er en fast del for mange fodboldelskende børn rundt om i landet. En af dem var 9-årige Vicot Hvidbjerg fra Hjortshøj, der er afsted hvert år.

- Jeg bliver bedre til fodbold, og jeg får også flere kammerater. Jeg får trænet i sommerferien, og sidder ikke bare poolen eller derhjemme, fortæller Victor Hvidbjerg.

- Jeg synes, det er rigtig sjovt, for jeg kan godt lide at gøre noget med mine fødder, fortæller 7-årige Sofia Christiansen.

Se børnene få autograferne i videoen herover