Anfører Mads Lind takker af

Stopper i Århus Håndbold efter denne sæson

Foto: Ole Nielsen

Mads Lind har besluttet at stoppe sin håndboldkarriere efter denne sæson. Den 34-årige håndboldspiller har gennem hele sin karriere spillet i Århus Håndbold.

- Jeg trænger ganske enkelt til at prøve noget helt andet i mit liv. Jeg har været privilegeret og har haft en fantastisk tid på håndboldbanen, men nu er det tid til at give plads til andet i livet, siger 34-årige Mads Lind i en pressemeddelelse.

- Jeg har tænkt meget over det og startede allerede sidste år en proces om at finde det rigtige tidspunkt at stoppe på. Jeg er glad for at have taget beslutningen, mens det stadig er sjovt at spille. Jeg kan mærke på mig selv, at det er det rigtige, og jeg er helt sikker på, at min krop er taknemmelig for beslutningen.

Erik Veje Rasmussen, der har været cheftræner for Århus Håndbold gennem det meste af Mads Linds seniorkarriere, bakker op om Mads beslutning

- Mads kunne sagtens både fysisk og spillemæssigt have taget endnu et par år på topplan, men det giver god mening, at han trækker stikket efter denne sæson. Det passer med, at han er færdig med sin uddannelse, og selvfølgelig skal han i gang med at bruge den, siger Erik Veje Rasmussen.