Andreas Laudrup til AGF

Har skrevet et-årig kontrakt med klubben

AGF har skrevet kontrakt med offensivspilleren Andreas Laudrup, der kommer på en fri transfer efter kontraktudløb i FC Nordsjælland.

- Andreas er en spændende offensivspiller, som jeg har haft mulighed for at arbejde med før - både i FC Nordsjælland og på U21-landsholdet. Han er en spiller, som kan og skal være afgørende. Han er en type, der kan spille hurtigt, og det hilser vi velkommen i truppen, siger Morten Wieghorst i en pressemeddelelse.

I FC Nordsjælland spillede Andreas Laudrup 104 kampe og scorede 11 mål - heraf 8 i Superligaen. Fremtidens kampe skal spilles i den hvide trøje, og det ser Andreas frem til.

Se: Alle AGF-kampe vises på tv

- AGF er en af landets største klubber, der godt nok har haft et hårdt år med nedrykningen, men omvendt er det, som klubben er i gang med at bygge op med Morten Wieghorst som træner og andre tiltag på og uden for banen, virkelig interessant. Da jeg fik muligheden for at komme til AGF, var det derfor også det eneste, jeg fokuserede på, og jeg er glad for, at aftalen er faldet på plads, siger han i en pressemeddelelse.

- Jeg glæder mig til at spille kampe igen. Det har været et hårdt år for mig, men de seneste fire måneder har jeg trænet fuldt ud, og jeg føler mig i en god forfatning. Jeg ser frem til at spille og vinde kampe for AGF. Og det bliver også spændende at opleve stemningen i en fodboldby som Aarhus - og ikke mindst at spille for de mange fans, AGF har. Når jeg tidligere har spillet mod AGF, har fansene altid skabt en fantastisk stemning, og det glæder jeg mig nu til at blive en del af.

Laudrup får trøje nr. 14 i AGF.