Alvorlig ulykke årsag til kø på motorvejen

Et alvorligt trafikuheld er tirsdag formiddag årsag til store kødannelser på E45 mellem Randers og Hadsten i sydgående retning

Foto: Alarm112Midtjylland

Foto: Google Maps

1 af 2

Tirsdag formiddag måtte trafikanterne på E45 mellem Randers og Hadsten i sydgående retning væbne sig med ekstra rejsetid, da en alvorlig trafikulykke spærrede motorvejen.

Ulykken skete klokken 9.24, og i cirka en time var begge vognbaner spærret. Klokken cirka 10.30 blev det ene spor åbnet op. 

Læs også Glæde i Randers over mulig udvidelse af motorvej

- Vi ved, at der er kødannelse derude, så det kan være en god i idé at finde en alternativ rute, siger kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi, Jeanette Løw Rasmussen, der opfordrer trafikanterne til at vise hensyn.

Ifølge vejdirektoratet kunne man ved 11.15-tiden åbne det andet spor op for trafik, således at de begge var farbare.

Østjyllands Politi oplyser, at der er tale om en alvorlig ulykke, hvor to biler er kørt sammen. Angiveligt er den ene af bilerne kørt op bag i den anden. Østjyllands Politi kan ikke på nuværende tidspunkt udtale sig om, hvor mange personer, der er impliceret i ulykken, eller om deres tilstand, men kalder ulykken alvorlig.

Ifølge Vejdirektoratet kan trafikanter på strækningen med fordel benytte sig rute 180 og rute 587 og komme på motorvejen igen ved tilkørsel 44 Hadsten.

Selve ulykken er sket mellem frakørsel 43 Sønder Borup og 44 Hadsten.