Alphabeat er tilbage

Silkeborg-gruppen klar med nyt album

Hvis alt går vel, er der om to uger igen udsigt til glad, dansevenlig østjysk pop i radioen. I hvert fald er Silkeborg-gruppen Alphabeat snart klar med sit tredje album, Express Non-stop.

Tidligere har gruppen leveret ørehængere som 10.000 Nights of Thunder, Fascination og The Spell. Denne gang er det singlen Love Sea, der er udset til at skulle ramme hitlisterne og dansegulvene.

Det er syv år siden, Alphabeat fik sit gennembrud. Siden har gruppens medlemmer boet flere år i London, inden de nu er vendt tilbage til Danmark. Bandet har dog ikke slået sig ned i Silkeborg, men derimod København.

- Jeg er nok stadig for meget et storbymenneske til at flytte hjem, men det er dejligt at være hjemme i de skønne, skønne omgivelser en gang imellem, siger forsanger Stine Bramsen til netavisen mja.dk.

Naiv tilgang til musikken

Selv om de seks bandmedlemmer efterhånden har prøvet en del, afviser de, at det nye album er mere "modent" end forgængerne.

- Vi har stadig en meget naiv tilgang til musikken. Det er sådan, vi kan lide at lave musik, men det kan da godt være, at andre kan høre, at vi er blevet ældre, siger frontfiguren Anders SG til mja.dk.