AGF sendt ud af pokalen

Sønderjyske vandt efter straffesparkskonkurrence

Foto: Ole Nielsen

Tirsdag aften blev AGF sendt ud af pokalturneringen af Sønderjyske fra Superligaen efter forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence.

Det lignede ellers længe, at AGF ville vinde kampen, efter franske Arthur Sorin havde bragt hjemmeholdet i front halvvejs inde i første halvleg, da han fik sendt bolden i mål efter et hjørnespark.

AGF dominerede i store dele af kampen spillet, og det lykkedes for aarhusianerne at holde gæsterne fra Sønderjyske fra de helt store målchancer.

I det 89. minut fik AGFs Davit Skhirtladze en gylden mulighed for at lukke kampen, men angriberen brændte kun få meter fra mål.

Og i det allersidste angreb i dommerens tillægstid fik de hårdtprøvede AGF-fans så endnu et hak i tuden.

Sønderjyske-angriberen Marvin Pourié sendte en ballonbold ind mod AGF-målet, og så huggede indskiftede Johan Absalonsen 1-1-udligningen i mål med en helflugter.

Se: Wieghorst: Der er fremgang

I den forlængede spilletid fik AGF-angriber Jeppe Kjær bolden i mål, men til stor skuffelse for hjemmepublikummet blev der vinket for offside, og dermed sluttede de to gange 15 minutter uden scoringer.

Sønderjyskes Johan Absalonsen var også manden bag kampens sidste scoring, da han scorede til 6-5 i straffesparkskonkurrencen.

Her havde AGFs Kim Aabech indledt med at få reddet det allerførste forsøg af Sønderjyske-målmanden Marin Skender.

AGF-spillerne må ærgre sig gevaldigt over, at de ikke formåede at besejre et sløvt Sønderjyske-hold, der var meget længe om at komme i gang.