AGF sejrer i Vestjylland

Første sejr i Superligaen siden august

Foto: Allan Baden / badenfoto.dk

AGF vandt her til aften 2-0 på udebane i Esbjerg i en kamp, der var blevet udsat i 30 minutter på grund af stormen.

Efter kun fem minutter kom AGF foran på lidt af en foræring. Jens Berthel Askou tabte bolden til AGF's Jesper Lange, der på sin gamle hjemmebane køligt vippede bolden i nettet til 1-0.

Hjemmeholdet havde længe svært ved at etablere noget offensivt. Peter Ankersen havde dog et par gode muligheder hos værterne. Han fik et mål underkendt for offside, og kort for pausen ramte han stolpen på et frispark.

Se: AGF trodser stormen

I anden halvleg blev kampen mere intens, og Esbjerg kom længere frem på banen. AGF var dog hele tiden farlige, og indskiftede Stephan Petersen var meget tæt på at fordoble gæsternes føring efter forarbejde af Casper Sloth.

Med under 10 minutter tilbage tog Sloth sagen i egen hånd og punkterede kampen. En kontra blev afsluttet med et hårdt og fladt skud, og så stod der 0-2 på tavlen i Esbjerg. Casper Sloth er nu AGF-topscorer med fem mål.

AGF tabte tidligere på sæsonen 1-5 i Esbjerg. Oveni den store oprejsning kunne aarhusianerne også glæde sig over den første sejr i Superligaen siden august.

Med sejren overhaler AGF aftenens modstander og indtager femtepladsen. Der er dog tæt i det store midterfelt i Superligaen. Otte hold er inden for blot tre point.