AGF: Ikke klar fra start

Spillere og træner i AGF var tilfredse med det ene point mod OB

Søren Berg (t.h.) var tilfreds med resultatet mod OB. Arkivfoto. Foto: TV 2 Sport

For anden runde i træk kommer AGF alt for langsomt ud til kamp, og for anden kamp i træk var det med til at forhindre et fuldt pointudbytte. Sådan så Søren Berg på AGF's to kampe mod henholdsvis AaB og OB.

- Havde vi været der fra kampens start, havde der været mere at hente, siger Søren Berg med henvisning til OB-scoringen allerede efter ni minutter.

- Vi kunne have været bagud efter 10 sekunder.

AGF-forsvaret så rystende ringe ud i kampens start, og træner Peter Sørensen var enig i Søren Bergs analyse.

- De første to-tre minutter var for dårlige, og vi er ikke klar på den aggressivitet, som OB kommer ud med. Så de tager os en smule på sengen. Og så er vi lidt for langsomme til at komme ud på bolden i anden halvleg, siger Peter Sørensen.

Straffede oprykkerne
OB straffede oprykkerne i starten af begge halvlege, og derfor er starthullerne noget, som AGF skal have kigget på til de kommende træninger.

Netop på grund af de slappe takter i starten af halvlegene var Peter Sørensen for anden weekend i træk tilfreds med sine spilleres mentale tilstand.

- Når vi er nede med to mål, så må jeg sige, jeg er tilfreds. Det er en mandfolkeindsats, og spillerne viser høj moral, siger Peter Sørensen.

- De scorer to hurtige mål i hver halvleg. Første gang kommer vi op og dominerer, og da de så scorer anden gang, scorer de igen. Og så kan man godt frygte, vi går ned. Men forskellen fra i dag og i Aalborg er, at vi scorer på de store chancer, siger Peter Sørensen.