Før nedryknings-brag: AGF-fans valfarter til Viborg

AGF får solid støtte, når holdet mandag aften møder Viborg på udebane

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Når Viborg FF og AGF krydser klinger på grønsværen mandag aften i Viborg, bliver det med hundredvis af AGF-fans på lægterne.

Da aarhusianerne gæstede Viborg i april, dukkede der 1.517 AGF-fans op. Det fremmøde kan blive overgået mandag aften, vurderer Søren Højlund Carlsen, AGFs kommunikationschef. 

- Der er solgt flere billetter nu (søndag, red) end på samme tidspunkt op til den seneste kamp. Trods kampen ligger en mandag aften og ikke søndag eftermiddag som sidst, så gør det os optimistiske i forhold til, at vi - om ikke slår det tal - så i hvert fald kommer tæt på at tangere det, siger Søren Højlund Carlsen til AGFs hjemmeside.

Han oplyser, at de første tusind AGF-fans, der kommer til Viborg, ved indgangen til udebaneafsnittet får udleveret en hvid AGF-T-shirt gratis. 

AGF-fansene kan glæde sig over, at forsvarsspilleren Jesper Juelsgård er tilbage i truppen. Han stod over i den seneste kamp mod Esbjerg med karantæne. 

Derimod må cheftræner Glen Riddersholm se bort fra Björn Daniél Sverrisson, der scorede i kampen forleden mod Esbjerg. Han afsoner en spilledags karantæne udløst af den advarsel, han fik mod Esbjerg.

Dino Mikanovic, der måtte lade sig udskifte med en mindre hjernerystelse mod Esbjerg, er klarmeldt og indgår i AGF-truppen.

AGF har haft et godt tag i Viborg i denne sæson. Det er blevet til tre aarhusianske sejre og en uafgjort.