AGF bremset i overtiden

Sønderjyske spolerede aarhusiansk stime

Genrefoto.

I mere end 90 minutter tydede intet på, at Sønderjyske ville få point med fra Aarhus i fredagens superligakamp, men så steg indskiftede Tommy Bechmann til vejrs og udlignede til 2-2.

Dermed blev AGFs stime brudt efter tre sejre i træk. Det kunne hjemmeholdet ikke være tilfreds med efter at have været foran 2-0 og fuldstændig i kontrol.

En stime blev dog fastholdt, nemlig Aron Johannsonns. AGF's islandske superligatopscorer scorede for fjerde kamp i træk, er oppe på 10 mål, og bare i de sidste fire kampe har han lavet ni.

Rasende regnvejr på NRGi Park

Kampen bar i perioder præg af et rasende regnvejr, og det gjorde AGF's føringsmål også. Godt opspil sendte Stephan Petersen igennem på højreflanken, og han fandt fløjkollegaen, Osama Akharraz, med en flad aflevering.

Akharraz kastede sig ned på den glatte bane og fik en tå på bolden, der via stolpen og Sønderjyske-keeper Kenneth Stenilds nakke gik i nettet til 1-0.

Ved AGFs mål til 2-0 agerede Davit Skhirtladze bande for fremstormende Arthur Sorin, der fra fløjen fandt Aron Johannsson, som efter et par fikse små træk scorede til 2-0.

Bechmann ødelagde AGF-stimen

Conor O'Brien reducerede for Sønderjyske midt i anden halvleg. Det øgede intensiteten, men alligevel var der ikke meget, der tydede på en udligning.

AGF havde flere gode muligheder for at øge føringen, men det var intet værd, da Tommy Bechmann ødelagde AGF-stimen.

Se højdepunkter fra kampen på tv2sport.dk.