Ægtepar vinder 3,8 mio. kr.

Fejrede milliongevinst med en øl

Et østjysk par i 40'erne vandt i lørdags 3.850.000 mio. kr. i Lotto. Familie snuppede halvdelen af 1. præmiepuljen ved trækningen i lørdags. 

Manden, der ønsker at være anonym, blev ringet op af Danske Spil, mens han var på arbejde.

- Så spurgte hun, om jeg havde tjekket min kupon, og om jeg vidste, at der var en stor gevinst på.  Jeg havde ikke tjekket den, så da hun sagde, at der var over 3,8 millioner kroner på, blev jeg mildest talt overrasket. Jeg troede ikke på det, siger han i en pressemeddelelse.

Var meget skeptisk
Den heldige østjyde havde spillet via Danske Spils hjemmeside, så kuponen kunne hurtigt findes frem på skærmen. Alle vindertallene var markeret med rød.

- Jeg ringede til min kone og fortalte hende det. Og selvfølgelig var hun lige så skeptisk, som jeg var. Faktisk fik jeg hende først overbevist om, at den var god nok, da vi om aftenen sad og kiggede på den printede kupon med de røde tal, siger den heldige vinder.

Delte en øl
Ved samme lejlighed delte de nyslåede Lotto-millionærer en stille øl. Parret har besluttet sig for ikke at fortælle det til nogen som helst, og vil derfor også være anonyme her. Pengene? De skal bruges fornuftigt.

- Vi er ret enige om, at de ikke skal klattes væk. Gevinsten er ikke stor nok til, at vi kan leve af den resten af livet, men vi mærkede allerede den aften, at den giver en fantastisk ro. Vi behøver ikke længere tage på arbejde for at tjene til terminen, vi kan gøre det, fordi vi har lyst, siger han.