ACH-træner om FCV-konkurs: Lorte situation

Bo Henriksen mener, at det er sørgeligt for fodbolden

1. divisionsklubben FC Vestsjælland blev onsdag erklæret konkurs i skifteretten Næstved, og holdet bliver derfor tvangsnedrykket.

Bo Henriksen, der er træner i AC Horsens, mener, at det er en sørgelig situation for dansk fodbold.

- Jeg er sindssygt ked af det, og det er en lorte situation, specielt for spillerne. Det er sørgeligt for klubben, og det er sørgeligt for branchen. Jeg har sympati med alle i og omkring FC Vestsjælland, siger Bo Henriksen til tv2oj.dk.

Seks point til Horsens

Han kan dog glæde sig over, at AC Horsens på grund af konkursen kan se frem til at få seks point direkte ind på kontoen, da holdet manglede at spille to kampe mod FC Vestsjælland i denne sæson i 1. division.

Noget, som nogle af konkurrenterne i toppen også får, mens andre må nøjes med tre point, da de allerede har mødt FCV to gange.

- Der er regler, og dem forholder vi os til. Vi får seks point, men Vejle og Silkeborg IF, som er vores nærmeste konkurrenter, får også seks point. Konkursen har lagt mere pres på Vendsyssel FF og Lyngby BK på den her måde, for de får kun tre, siger Bo Henriksen og tilføjer:

- Men jeg ville egentlig helst have spillet rigtigt om pointene.

FCV-konkurs: Seks point til ACH og SIF

Interessante spillere i FCV

AC Horsens har noteret sig, at spillerne i FCV nu står i en ny situation, hvor de kan finde en ny arbejdsgiver.

- Jeg synes, at de har mange gode og dygtige spillere, der kunne være med til at styrke vores hold, men også mange andre hold. FCV's dårlige sæson har ikke været på grund af dårlige spillere, men derimod den store usikkerhed i klubben, siger Bo Henriksen.

Han fortsætter:

- De har rigtig mange dygtige spiller, og en 10-12 stykker spillede vel Superliga sidste sæson. Mange af dem er urealistiske for os, da vi ikke har et lige så højt lønniveau som andre, men vi kunne da godt være interesserede i nogen af dem, hvis alting går op i en højere enhed, siger Bo Henriksen.

AC Horsens lejede i sommer Anders Østli i netop FC Vestsjælland på en aftale frem til 31. december 2015. Bo Henriksen er interesseret i at beholde spilleren, og parter skal mødes og snakke om fremtiden.

Han og resten af AC Horsens er gået på vinterpause på den oprykningsgivende tredjeplads.