AC Horsens på tredjeplads

Holdet er stadig med i pokalturneringen

Foto: Allan Baden

Med 1-0-sejren over OB i Odense er AC Horsens alene på tredjepladsen i Superligaen og desuden kom AC Horsens i denne spillerunde tre point tættere på andenpladsen, da FC Nordsjælland tabte til Sønderjyske.

Fire point adskiller nu FCN og AC Horsens, som også stadig er med i pokalturneringen. Bedre kan det ikke være, mener Horsens-anfører Martin Retov. 

 - Det er super positivt, at vi har chancen i begge turneringer. Det er et drømmescenarium for os med ni ligakampe tilbage. Vi skal være helt oppe at ringe i dem alle sammen, siger Martin Retov.

Matchvinder Martin Spelmann glæder sig til de næste uger og måneder.

- Det er finaler fra nu af. Enten kommer vi op og slås om andenpladsen, eller også kommer vi til at kæmpe for at holde de andre under os. Det er det, vi lige nu fokuserer mest på. At skabe et hul og holde fast i tredjepladsen, siger han.

Samme melding kom fra træner Johnny Mølby, som ikke var helt tilfreds med Horsens' indledning på fredagens kamp. 

- Den første halve time kom vi under meget pres, og det var jeg absolut ikke tilfreds med. Vi spillede ikke hårdt nok og tabte en masse bolde.  

- Så fik vi arbejdet os ind, de fik udvisningen, som ændrede kampen, og så blev anden halvleg fuldstændig på vores præmisser, siger Johnny Mølby.

Sejren var første gang nogensinde, at Horsens vandt ude over
OB i Superligaen.