AC Horsens fyrer seks ansatte

Misset oprykning koster dyrt

Foto: badenfoto.dk

De middelmådige præstationer på fodboldbanen får nu direkte konsekvenser for flere ansatte i 1. divisionsklubben AC Horsens.

Den østjyske fodboldklub har besluttet at fyre seks administrative medarbejdere som en direkte konsekvens af, at klubben ikke rykker op i den bedste række.

Efter nedrykningen fra Superligaen for et år siden havde AC Horsens ambitioner om at vende tilbage til ligaen efter en enkelt sæson. Med weekendens skuffende nederlag til bundproppen Marienlyst må østjyderne dog sande, at chancen for at rykke op nærmest kun er teoretisk.

- Alle sten bliver vendt i den kommende periode, og det er besluttet at reducere lønomkostningerne i klubbens administrative sektor, hvilket betyder, at vi desværre har været nødsaget til at afskedige seks medarbejdere, siger direktør Henrik Ravn til klubbens hjemmeside.

- Det er en nødvendig manøvre for at sikre en fremtidig stabilisering af omkostningerne, og set i lyset af endnu en sæson i landets næstbedste række er dette et hårdt men nødvendigt skridt..