AC Horsens forlænger med midtbaneprofil

Ayo Okosun har i den grad sat sit aftryk på AC Horsens og på Superligaen efter skiftet fra Vendsyssel i sommer. Nu forlænger han kontrakten med et år

Da AC Horsens i slutningen af sidste sæson slog Vendsyssel FF over to kampe i kampen om en plads i Superligaen, var en af nordjydernes store profiler den 24-årige Ayo Simon Okosun.

Det fik efterfølgende Horsens-manager Bo Henriksen til at slå kløerne i den høje midtbanedynamo, og det har i dette efterår vist sig som en stor succes. Fire mål og to assist har Ayo Okosun bidraget med, mens han derudover har været en stærk force på den horsensianske midtbane.

Okosun blev i første omgang udstyret med en kontrakt, der gjaldt til sommeren 2020, men nu har han og klubben netop skrevet under på en forlængelse, så kontrakten nu løber frem til sommeren 2021.

Det skriver AC Horsens på sin hjemmeside.

- Der er ikke mange spillere, der tager skridtet fra 1. division til Superligaen så overbevisende, som Ayo har gjort, og det viser noget om den ærgerrighed, ydmyghed og modenhed, han besidder. Han er et godt menneske, en fremragende spiller og meget vigtig for vores spil, og hvis han fortsætter sin udvikling, så vil han uden tvivl blive interessant for andre klubber. Det håber vi på, for vi vil altid være en sælgende klub, fortæller Bo Henriksen til klubbens hjemmeside.

Ayo Okosun er også godt tilfreds med, at opholdet på CASA Arena nu forlænges.

- Først og fremmest har jeg forlænget kontrakten, fordi jeg er rigtig glad for at være i AC Horsens, og det er gået rigtig godt i det første halve år. Da Bo og Kristian gerne ville forlænge kontrakten, synes jeg, det gav rigtig god mening. Det er fantastisk at være en del af AC Horsens, hvor jeg allerede har spillet en masse superligakampe, og jeg er en del af et rigtig godt hold med en god gruppe mennesker, der alle er ambitiøse og knokler røven ud af bukserne. Det er fedt at være en del af, siger Ayo Simon Okosun.

Det 197 centimer høje powerhouse har spillet 17 kampe for AC Horsens i denne sæson.