Aarhus har fået en dobbelt danmarksmester i minigolf

I weekenden vandt 30-årige Pia Pagaard to gange guld ved DM i minigolf

Pia Pagaard og Allan Schwab kunne ikke holde glæden tilbage, da de havde fået overrakt deres guldmedaljer og den medfølgende pokal ved DM-stævnet i Roslev. Foto: Minigolf Klub Aarhus

Mikkel Brandstrup Sartor og Pia Pagaard fejrer Minigolf Klub Aarhus' medalje- og pokalhøst. Foto: Minigolf Klub Aarhus

1 af 2

30-årige Pia Pagaard leverede en stor præstation, da hun i den forgangne weekend drog til Roslev ved Skive for at repræsentere sin klub Minigolf Klub Aarhus ved DM i minigolf på storbanefilt. Hun endte allerøverst på sejrsskamlen i to kategorier.

Aarhus-spilleren stillede op i mixrækken sammen med sin makker Allan Schwab fra Aalborg Minigolf Klub, og ambitionen på forhånd var at blande sig i toppen. Det mål nåede de to minigolfere til fulde.

Læs også Aarhus Golf Club fejrer 85 års jubilæum

Pia Pagaard leverede fem stabile runder på filtanlæggets 18 baner, ligesom hendes rutinerede nordjyske makker også præsterede på et højt niveau. Parret brugte i alt 409 slag, hvilket viste sig at være 13 slag mindre end deres nærmeste konkurrenter. Dermed var DM-guldet i både damerækken og mixrækken pludselig en realitet for en overrasket og glad minigolfer. 

- Jeg er helt vildt stolt over den her præstation. Da Allan for et år siden kom og overtalte mig til at være hans makker, havde jeg på ingen måde forventet, at jeg så hurtigt ville være i stand til at kæmpe med de bedste i landet, så det er naturligvis ret stort for mig, siger Pia Pagaard om sin egen præstation.

Ud over Pia Pagaards DM-guld i damerækken og mixrækken kan Minigolf Klub Aarhus også prale af en sølvmedalje, der ved samme stævne blev hentet hjem i herre B-rækken af Mikkel Brandstrup Sartor.