6,8 mio. så Bjerringbro-Silkeborg

Østjysk håndbold populært på tv

Sølv-vinderne fra BSV fordoblede sit seertal i den forgangne sæson. Den første finale mod AG København blev den mest sete håndboldkamp i seks år.

I alt så 6,8 mio. tv-seere klubbens kampe i den hjemlige liga og Champions League. Det er en fordobling af den hidtidige rekord, og det er sølvvinderne naturligvis særdeles godt tilfredse med.

- Vi har for fjerde år i træk mere end tre millioner tv-seere i løbet af en sæson. Det er vi naturligvis stolte af, siger Bjerringbro-Silkeborgs direktør Frank Lajer i en pressemeddelelse.

Udlandet så med
Den første finale i Aarhus mod AG København den 30. maj blev alene set af knap 600.000 seere. Det er det højeste seertal til en dansk klubkamp siden 2006.

Også den østjyske deltagelse i Champions League, var med til at trække de mange mennesker til skærmen. To mio. danskere og 1,9 mio. seere fra primært Polen, Tyskland, Ungarn og Spanien så kampene.

Bjerringbro-Silkeborg er den eneste klub i Danmark, der de sidste fire år i træk har præsteret at have over tre millioner tv-seere til sine kampe.